NUKE

O nama

Studio Nuke je nastao 2007 godine kao ideja koja je okupila četiri člana u to vreme. U rasponu starosti od 17 do 19 godina, nije nam bilo bitno nista drugo osim muzike. Ova ideja nam je baš to omogućila! Dala nam je sve sto bi jedan tinejdžer mogao da poželi. Slobodu da stvaramo, slobodu da budemo svoji i najbitnije od svega, ovo nam je omogucilo da ne budemo deca ulice, već da svoju kreativnost i energiju usmerimo u pravom pravcu. Koliko god da naše odrastanje nije bilo ni približno loše kao deceniju pre te, svaki pojedinac u Srbiji je sigurno naišao na raskrsnicu gde su neki putevi bez povratka.

Osnivači

Nikola Bradić - Johnny Fours

Ninoslav Meić - Baus

Miloš Grujić - Gruja

Miroslav Đorić - Đora

Godina 2007 - Ulazimo u sklonište koje će narednih nekoliko godina iz prethodno izgorele prostorije, prerasti u studio. Par meseci je bilo potrebno da sredimo prostorije i dovedemo ih u stadijum da je funkcionalno. Naravno, za nas kao klince koji nisu imali druge obaveze ovo je bilo nešto što je više predstavljalo igru nego bilo šta drugo.
Ubrzo naš studio pocinje da živi i da radi. Ideja je postala stvarnost, a naša sreća neizmerna! Kako je vreme prolazilo, polako smo prikupljali sredstva i vremenom kupovali opremu jedno po jedno. Ubrzo, prvi klijent, a onda je sve krenulo svojim tokom. Do danas (2013. godina) u studiju Nuke, pesmu je snimilo preko 100 izvodjača. Neki od njih su danas jedni od poznatijih, mnogi više ne snimaju pesme, a mi smo postali ljudi sa svojim obavezama.

Godina 2013 - Studio Nuke prestaje sa radom. Svi smo se zaposlili ili nas je život odveo daleko od studija i to je dovelo do pauze rada studija, ali je ideja živela i dalje.

Godina 2019 - Ideja o studiju postaje sve jača i Ninoslav Meić i Miloš Grujić ponovo dolaze na ideju da oživimo studio! Na sreću uspeli smo da sačuvamo veliki deo opreme iz starog studia i da nabavimo sve sto nam je potrebno da bi smo ponovo mogli da pružimo odličnu uslugu i još bolji kvalitet. U međuvremenu, uložili smo puno vremena u učenje muzičke produkcije, što je bilo jedno od mana u starom studiju. Ova mana nam je ipak ostavila prostora da danas, mnogo godina kasnije, možemo ponovo da oživimo pesme koje su nekada snimane kod nas i da im damo potpuno novi zvuk. Svakako je ovo nešto sto možete ocekivati od nas u budućnosti, tako da svakako preporučujemo da se pretplatite na najnovije vesti koje ćemo slati svaki put kada nešto novo izađe iz našeg studija.

Godina 2021 - Uspeli smo da pronađemo savršen prostor za novi studio, a Vama želimo najveću i najtopliju dobrodošlicu! Od sada je Studio Nuke na novoj adresi! Ukoliko želite da snimate vokale u našem studiju, kontakt podatke pronađite na Contact stranici!